• +3613208893
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szervezeti és működési szabályzat

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A szervezeti és működési szabályzat határozza meg a köznevelési intézmény szervezeti felépítését, továbbá a működésre vonatkozó mindazon rendelkezéseket, amelyeket jogszabály nem utal más hatáskörbe. A szervezeti és működési szabályzat a kialakított cél- és feladatrendszerek, tevékenység-csoportok és folyamatok összehangolt működését, racionális és hatékony kapcsolati rendszerét tartalmazza.

A szervezeti és működési szabályzat elfogadása, jóváhagyása, megtekintése és hatálya

A szervezeti és működési szabályzatot a tanulók, szüleik, a munkavállalók és más érdeklődők megtekinthetik a könyvtárban, munkaidőben, továbbá az intézmény honlapján.

A szervezeti és működési szabályzat betartása az intézmény valamennyi munkavállalójára, tanulójára nézve kötelező érvényű. A szervezeti és működési szabályzat határozatlan időre szól.

Az SZMSZ területi hatálya kiterjed a iskola területére, az iskolán kívüli – a pedagógiai programhoz kapcsolódó – rendezvényekre, az iskolai és iskolán kívüli tevékenységekkel kapcsolatos közlekedés helyszíneire.

Az SZMSZ felülvizsgálatát öt évenként, illetve a jogszabályok változásainak megfelelően kell elvégezni, és ekkor van lehetőség annak módosítására is.

A Tomori Pál Általános Iskola Szervezeti és Működési Szabályzata a gombra kattintva letölthető:


© 2023 Budapest XIII. Kerületi Tomori Pál Általános Iskola.