• +3613208893
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nyitvatartási rend

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Tanítási napok rendje

Az iskola szorgalmi idejében hétfőtől péntekig 06:45-17:00-ig van a tanulók számára pedagógus által biztosított felügyelet.

A vezető beérkezéséig, és délután, az ügyeletes vezető távozását követően, az ügyeletet tartó pedagógus tartozik felelősséggel az intézmény rendjéért.

A reggeli ügyelet 06:45-07:45 óráig az aulában van, az ügyeletes pedagógus felügyeletével. A tanulók 07:30 után mehetnek be a tanterembe.

A délutáni ügyelet 16:15–17:00-ig tart az ügyeletes pedagógus által meghatározott helyen (tanteremben vagy udvaron). Az ügyelet helye a bejárati ajtóra van kifüggesztve. A szülő köteles telefonon értesíteni az iskolát, ha gyermekéért az ügyeleti időn túl tud érkezni. Amennyiben az iskola ügyeleti rendjét a szülő rendszeresen megsérti, az intézmény a Gyermekjóléti Szolgálat felé jelzi a problémát.

17:00 óra után a szakkört, sportkört vezető, illetve az osztály- vagy csoportprogramot szervező pedagógus köteles felügyelni azokra a tanulókra, akik hozzá tartoznak.

Az intézményt szombaton, vasárnap és munkaszüneti napon zárva tartjuk, kivéve, ha az iskolai programokat ekkor rendezzük meg.

A szokásos nyitva tartástól eltérő időben az iskolában tartózkodni csak intézményvezető engedélyével lehet.

Az iskola a tanítási szünetekben az ügyeleti rend szerint tart nyitva.


© 2023 Budapest XIII. Kerületi Tomori Pál Általános Iskola.