• +3613208893
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kedves Szülők! Pótlólagos ebédbefizetés az IMFK-ban:

A szülői javaslatokat, kéréseket és igényeket figyelembe véve Önkormányzatunk az étkezési díjak befizetésének rendszerét korszerűbbé és kényelmesebbé tette az Önök számára, így az étkeztetési térítési díjakat az etkeztetes.budapest13.hu internetes oldalon befizethetik a megrendelés hónapját megelőző hónap 20. napjáig (több gyermekes család esetén gyerekenként külön-külön).

Befizetés online és készpénzben is

Iskolai étkezés

TOVÁBBI FONTOS INFORMÁCIÓK

LEMONDÁS

Gyermekük étkezését interneten a hónap összes napján, és az e célra biztosított telefonszámokon munkanapokon tudják lemondani. A napi lemondások időkorlátját a lemondásoknak a főzőkonyhákhoz határidőben történő továbbítása miatt szükséges megtartani. Napi lemondási időben beérkezett lemondások a következő naptól érvényesek.

Étkezés lemondásának módjai:
  • Telefonon: +36304756928 valamint a +36309657950 számokon
  • Weboldalon
Étkezés lemondásának határideje:
  • normál étkezés: reggel 08.00 – 09.00 között
  • diétás étkezés: reggel 08.00 – 08.20 között

DIÉTÁS ÉTKEZÉS

Az IMFK a közétkeztetésen belül szakorvosi javaslat alapján biztosítja a gyermekek számára a megfelelő, orvos által előírt napi diétás étkezést (reggelit, tízórait, ebédet és uzsonnát). Az erre vonatkozó orvosi igazolást iskolás gyermek esetén az IMFK-ban kell leadni. Amennyiben gyermekének speciális, orvos által előírt étrendet kell tartania, kérjük mielőbb jelezze.

KÉSZPÉNZES FIZETÉS

Iskolánkban, meghatározott napon a volt üzemeltetési vezető irodában.

Díjkedvezmény

Étkezési díjkedvezmény igényléséről tájékoztató, illetve igénylőlap letölthető az IMFK honlapjáról.
© 2022 Budapest XIII. Kerületi Tomori Pál Általános Iskola.